Rhodé Meerman bouwt aan verandering

Beste gemeente

Ik ben Rhodé Meerman en woon al 18 jaar met veel plezier in Arnemuiden. Momenteel doe ik een opleiding voor verpleegkundige en in mijn vrije tijd vind ik het fijn om mezelf in te zetten voor anderen.

Komende zomer wordt voor mij niet zomaar een zomer. Met een grote groep christelijke jongeren uit Nederland ga ik in Malawi drie weken (8 juli t/m 28 juli) bouwen aan schoollokalen, samen met lokale jongeren. Het project is een initiatief van de Nederlandse Christelijke organisatie World Servants en de lokale organisatie CCAP Malawi.

Met World Servants gaan jaarlijks zo’n 700 jongeren op reis. In een ontwikkelingsland bouwen ze, samen met de lokale gemeenschap, aan een kliniek, school of sanitaire voorzieningen. Het project zorgt niet alleen voor de bouw van zo’n faciliteit, maar ook voor nieuwe kennis en energie in de gemeenschap. Door deel te nemen aan een project, dat in nauw overleg met de plaatselijke organisatie en gemeenschap is opgezet, help je mee leefomstandigheden van de gemeenschap structureel te verbeteren. Daarnaast ontwikkel je jezelf omdat je kennismaakt met de andere leefomstandigheden, met een andere cultuur en met een vaak andere geloofsbeleving. Daarnaast houden we ons bezig met kinderwerk. Het lijkt me mooi en bijzonder om op een eenvoudige manier iets voor de mensen daar te betekenen, door hen liefde en aandacht te geven.

Iedere deelnemer draagt bij aan de projectkosten door het bijeenbrengen van een eigen deelnemersbijdrage. Hiervan worden bouwmaterialen betaald en andere spullen om de kinderen in Chitunda te voorzien van goed onderwijs en een betere toekomst.

Afgelopen maanden heb ik verschillende acties gehouden, ik vond het erg leuk dat veel mensen ook uit de gemeente hieraan hebben meegedaan of iets hebben gekocht. Wilt u mij ook steunen? Dat kan door een bijdrage te storten op mijn persoonlijke actiepagina

Of via onderstaande QR code:

Ook heb ik een lege flessen actie, u kunt bericht sturen naar mijn email of mijn telefoonnummer dan haal ik de lege flessen bij u op!

Email: rhodemeerman@hotmail.com

Telefoonnummer: 0642833793

Rhodé Meerman bouwt aan verandering