Terugblik toerustingsavond “Christelijke opvoeding van onze kinderen”

Op woensdagavond 9 oktober was er een toerustingsavond voor ouders met jonge kinderen, opgroeiende kinderen en andere belangstellenden. Deze avond was gericht op ondersteuning bij het opvoeden van kinderen vanuit Bijbels perspectief. Het thema van deze avond was ‘Wandelen met God in het gezin’. Tijdens deze avond, geleid door jeugdwerkbegeleider Niek Bakker (HJW), werden praktische tips gegeven over vier belangrijke gezinsmomenten: Bijbellezen, gebed, dagsluiting en napraten over de preek.

Terugkijkend mogen we zien op een waardevolle avond. Opvoeden van onze kinderen vanuit Gods Woord, wat is dit belangrijk en tegelijk een moeilijke opdracht. Tijdens deze avond hebben we diverse facetten hiervan voorbij zien komen, enerzijds vanuit Gods Woord, wat leert de Bijbel ons, en aan de andere kant hoe kunnen we hier praktisch invulling aan geven. Er is veel informatie gedeeld op die avond en daarom is er de mogelijkheid om de presentatie van Niek nog eens terug te lezen. Maar ook voor hen die er op de avond niet aanwezig waren, wordt deze van harte aanbevolen.
U kunt de presentatie hieronder bekijken of downloaden.


Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn, dan kunt u daarvoor terecht bij: Marc de Ridder (jeugdouderling) of Dies van de Ketterij (jeugddiaken)

Terugblik toerustingsavond “Christelijke opvoeding van onze kinderen”