Terugblik Kamp@Home JongerenVerbonden

Wat zijn we enorm dankbaar dat ons Kamp@Home door kon gaan. Met 25 jongeren hebben we genoten van de vele activiteiten, de Bijbelstudie, het gezellig samen zijn rond het kampvuur en natuurlijk de dienst op Hemelvaartsdag, die we met z’n allen fysiek in de kerk konden bijwonen. Veel blijde gezichtjes die genoten, daar mag je het als leiding graag voor doen.

We willen alle gemeenteleden bedanken voor de boodschappen, de heerlijke taarten/cake/koek, wat hebben we er lekker van gegeten. Ook hen die ons via een gift gesteund hebben, willen we hartelijk bedanken. Daarnaast willen we de Scouting uit Arnemuiden bedanken voor hun medewerking en het beschikbaar stellen van hun terrein. Maar bovenal onze Hemelse Vader, die ons gespaard en bewaard heeft, Amazing Grace!

Maar ook aan dit Kamp@Home kwam een eind, met twee sportieve activiteiten op de Piet en een lekkere pizza als afsluiting, mogen we terug kijken op een geslaagd kamp. Natuurlijk hopen we deze, maar ook andere jongeren, opnieuw te ontmoeten op de activiteiten in de komende periode.
Neem gerust even de tijd om de foto’s te bekijken, om nog even een moment ‘Kamp@Home’ opnieuw te beleven! Dank voor jullie gezelligheid, betrokkenheid en de goede sfeer tijdens ons kamp!
Leiding JV ‘Jongeren Verbonden’.

Terugblik Kamp@Home JongerenVerbonden