Informatie over het uitnodigingssysteem voor de kerkdiensten

Vanwege de corona-maatregelen kunnen slechts een beperkt aantal zitplaatsen gebruikt worden. Om die reden wordt er met een uitnodigingssysteem gewerkt. Inmiddels maken we al weer maanden gebruik van het uitnodigingssysteem Kerktijd.nl. Graag infomeren we u ook over het volgende.

Uitnodigingen die verzonden worden zijn maar beperkte tijd geldig. Als een uitnodiging niet binnen 24 uur wordt beantwoord, vervalt deze. Dit komt regelmatig voor. Daarom roepen we u op om uw mail goed in te gaten te houden om te voorkomen dat uw uitnodiging vervalt.

Kerktijd.nl verstuurt automatisch uitnodigingen. Dit gebeurt op volgorde, de uitnodigingen worden verzonden naar hen die het langst niet in de kerk zijn geweest. Zo zorgen we ervoor dat iedereen even vaak naar de kerk kan komen. Om willekeur te voorkomen is het niet mogelijk om een verzoek in te dienen om een bepaalde dienst bij te wonen. Wanneer kunt u een uitnodiging verwachten? Besef dat er in totaal ongeveer 650 bezoekers zijn aangemeld. Per dienst worden 60 personen uitgenodigd. Met deze verhouding van 60:650 zult u begrijpen dat het (helaas) lang kan duren voor u een uitnodiging ontvangt.

Het is mogelijk om uw gegevens aan te passen door in te loggen via app.kerktijd.nl. Zo kunt u bijvoorbeeld het aantal bezoekers wijzigen of aangeven dat u tijdelijk geen uitnodigingen wenst te ontvangen. U kunt inloggen in met uw emailadres en wachtwoord dat u bij de inschrijving heeft opgegeven. Als u uw wachtwoord vergeten bent kunt u op app.kerktijd.nl een nieuw wachtwoord aanvragen.

Heeft u technische vragen over het reserveringssysteem? Stuur dan een email naar kerkdienst@hervormdarnemuiden.nl.

Registratie
Alle gemeenteleden die een dienst willen bezoeken dienen hun gegevens EENMALIG op te geven via deze pagina. Hoe werkt dat?

• Op de genoemde pagina (klik hier) kunt u uw naam en het aantal kerkbezoekers opgeven. Dit is het aantal plaatsen dat we voor u reserveren op het moment dat u wordt uitgenodigd.
  • Onder “categorieën” kunt u aangeven dat u de kerkdienst wilt bezoeken en wie uw wijkouderling is.
  • Na het opgeven van uw gegevens wordt er een bevestigingsmail verzonden.
  • Klik na het registreren op de knop in de bevestigingsmail om uw e-mailadres te verifiëren.

Vakantiegangers

Helaas kunnen vakantiegangers geen dienst bijwonen in de kerk en zich ook niet opgeven. Het aantal zitplaatsen is beperkt, en wanneer vakantiegasten zouden worden toegelaten zorgt dit er voor dat gemeenteleden nog minder vaak aanwezig kunnen zijn. Uiteraard kunnen zij wel meekijken door middel van de YouTube stream!

Uitnodiging iedere week
Op maandag worden de eerste uitnodigingen voor de diensten van de zondag erna verzonden. Als u bent uitgenodigd ontvangt u een e-mail met daarin 2 knoppen: ‘Ik kom wel’ en ‘Ik kom niet’ Door op de knop te klikken laat u ons weten of u van plan bent om naar de dienst te komen. Het is ook mogelijk om het aantal kerkbezoekers nog aan te passen. U kunt het aantal alleen verlagen.

Indien u heeft aangegeven dat u naar de dienst komt, is het nog mogelijk om uw keuze later aan te passen. U kunt dan nogmaals op de knop in de uitnodigingsmail klikken. Het is alleen mogelijk om het aantal kerkbezoekers te verlagen.

Naar de kerk
Bij de ingang van de kerk is een registrant aanwezig met de lijst met aanmeldingen. Als u de kerk binnenkomt wordt uw naam op deze lijst afgetekend.

We vertrouwen erop dat u nu voldoende informatie heeft over het uitnodigingssysteem. Geef nu direct uw gegevens op door HIER te klikken. Als u niet op de knop kunt klikken, kopieer en plak dan de volgende URL in uw webbrowser: https://app.kerktijd.nl/member/register/06729922-4bc8-46e1-91db-f7995d8fdefc

Vriendelijke groet,

Commissie van Kerkrentmeesters