UITNODIGINGSSYSTEEM voor de kerkdiensten de komende tijd

Beste gemeenteleden,

We zijn dankbaar dat het vanaf 1 juli weer mogelijk is om met meer mensen samen te komen. Vanwege de verplichte anderhalve meter regel, kunnen er slechts een beperkt aantal zitplaatsen gebruikt worden. Om die reden wordt er met een uitnodigingssysteem gewerkt. In dit bericht leggen we uit hoe het systeem werkt en welke gegevens we nog van u nodig hebben.

Registratie
Alle gemeenteleden die een dienst willen bezoeken dienen hun gegevens EENMALIG op te geven via deze pagina. Hoe werkt dat?

• Op de genoemde pagina (klik hier) kunt u uw naam en het aantal kerkbezoekers opgeven. Dit is het aantal plaatsen dat we voor u reserveren op het moment dat u wordt uitgenodigd.
  • Onder “categorieën” kunt u aangeven dat u de kerkdienst wilt bezoeken en wie uw wijkouderling is.
  • Na het opgeven van uw gegevens wordt er een bevestigingsmail verzonden.
  • Klik na het registreren op de knop in de bevestigingsmail om uw e-mailadres te verifiëren.

Vakantiegangers

Helaas kunnen vakantiegangers geen dienst bijwonen in de kerk en zich ook niet opgeven. Het aantal zitplaatsen is beperkt, en wanneer vakantiegasten zouden worden toegelaten zorgt dit er voor dat gemeenteleden nog minder vaak aanwezig kunnen zijn. Uiteraard kunnen zij wel meekijken door middel van de YouTube stream!

Uitnodiging iedere week
Op maandag worden de eerste uitnodigingen voor de diensten van de zondag erna verzonden. Als u bent uitgenodigd ontvangt u een e-mail met daarin 2 knoppen: ‘Ik kom wel’ en ‘Ik kom niet’ Door op de knop te klikken laat u ons weten of u van plan bent om naar de dienst te komen. Het is ook mogelijk om het aantal kerkbezoekers nog aan te passen. U kunt het aantal alleen verlagen.

Als er niet binnen 48 uur op de uitnodiging wordt gereageerd, vervalt de uitnodiging en worden er automatisch andere bezoekers uitgenodigd.

Indien u heeft aangegeven dat u naar de dienst komt, is het nog mogelijk om uw keuze later aan te passen. U kunt dan nogmaals op de knop in de uitnodigingsmail klikken. Het is alleen mogelijk om het aantal kerkbezoekers te verlagen.

Roulatiesysteem
Het systeem houdt zelf bij wie het langst geen kerkdienst heeft bezocht en daarom als eerste een uitnodigingsmail mag krijgen. Iedereen heeft dus evenveel kans om een kerkdienst te bezoeken.

Naar de kerk
Bij de ingang van de kerk is een registrant aanwezig met de lijst met aanmeldingen. Als u de kerk binnenkomt wordt uw naam op deze lijst afgetekend.

We vertrouwen erop dat u nu voldoende informatie heeft over het uitnodigingssysteem. Geef nu direct uw gegevens op door HIER te klikken. Als u niet op de knop kunt klikken, kopieer en plak dan de volgende URL in uw webbrowser: https://app.kerktijd.nl/member/register/06729922-4bc8-46e1-91db-f7995d8fdefc

Vriendelijke groet,

Commissie van Kerkrentmeesters