Ontmoetingsmoment zaterdag 25 september 2021

Dankbaar, bijzonder, naar uit gezien, fijn dat dit weer kan! Zomaar wat woorden die we afgelopen zaterdag 25 september voorbij hoorden komen. Sinds lange tijd mochten we als gemeente elkaar ontmoeten, elkaar begroeten, elkaar spreken. Na een korte voorbereiding van enkele enthousiaste gemeenteleden, was de gemeente uitgenodigd op de locatie van het Scoutingterrein in Arnemuiden, lekker dichtbij!

Vanaf half vier werden de eerste gemeenteleden begroet en kon men onder genot van een kopje koffie met iets lekkers erbij, in gesprek met elkaar gaan. Door het lekkere weer, was het buiten goed vertoeven en onze kleinsten konden hun energie kwijt op het springkussen. Het zingen mocht op deze dag ook niet ontbreken en in de ‘open lucht’ werden de psalmen en liederen ten gehore gebracht. Als afsluiting van dit Ontmoetingsmoment kon men nog een frietje mee eten, wat ruimschoots werd gedaan.

We hopen dat u en jij het ook fijn vond, de vele positieve reacties die we ontvingen, was al een signaal hiervan. Wat waren we verrast door de vele taarten, cakes en andere lekkernijen, die u meebracht. De jongeren van de JV hebben hier ’s avonds ook nog van genoten. Ook willen we iedereen, die op welke manier dan ook, zijn/haar steentje heeft meegedragen, bedanken. Velen waren aanwezig op deze ontmoeting, laat dit een eerste stap zijn, op weg naar de andere activiteiten, die in de komende periode plaatsvinden in onze gemeente. Laten we elkaar stimuleren hiervoor, elkaar aanspreken hierop, zoals we samen zongen:

Komt, laat ons samen Isrels HEER’.
De rotsteen van ons heil, met eer,
Met Godgewijden zang ontmoeten;

Op de foto’s een sfeerimpressie van deze dag!

Ontmoetingsmoment zaterdag 25 september 2021