Ontmoetingsmoment op 25 september

Vanuit de gemeente is de wens geuit om aan het begin van het nieuwe seizoen elkaar te kunnen ontmoeten. Met een aantal gemeenteleden hebben we nagedacht hierover en daaruit is voortgekomen dat we op D.V. zaterdag 25 september as. deze ontmoeting gaan organiseren!

We nodigen iedereen hiervoor uit, van jong tot oud. De ontmoeting zal centraal staan, onder genot van bakje koffie/thee of iets anders met iets lekkers erbij. Daarnaast willen we ook enkele liederen zingen en kunnen de kinderen zich vermaken met enkele activiteiten. Wie wil mag als afsluiting ook een patatje blijven eten.

Het ontmoetingsmoment vindt plaats op het Scoutingterrein aan de Steigerweg in Arnemuiden. Bij mooi weer zijn we zoveel mogelijk buiten, bij minder weer zijn er enkele grote partytenten aanwezig. Uiteraard worden de maatregelen van het RIVM in acht gehouden!

Met de knop hieronder kunt u/kun jij het deelname-formulier openen. Druk het af, vul het in en lever het tijdig in! We hopen veel gemeenteleden te mogen begroeten!

Ontmoetingsmoment op 25 september