Kerstzangavond D.V. 19 december 19:30h

D.V. zaterdag 19 december 2020 om 19:30 uur staat onze kerstzangavond gepland.

De kinderen van kinderkoor Jubilate zingen in de kerk hun kerstliederen, onze dirigent Marien Stouten bespeelt het orgel en Aleida Stouten speelt dwarsfluit. Ook is er samenzang om thuis mee te zingen. Ds. Klaassen zal deze avond voor ons openen.

Helaas kan ons eigen koor De Lofstem slechts een enkel deel van haar kerstrepertoire zingen deze avond. Door de beperkende maatregelen mocht er een aantal weken niet geoefend worden, waardoor we een alternatief moesten bedenken. We zijn blij dat we u toch een aangepast programma kunnen bieden.

Praktisch is het allemaal anders dan anders; in de week voorafgaand aan 19 december worden alle muziekstukken los van elkaar opgenomen en digitaal gemonteerd om tot één ‘uitzending’ te komen. De avond wordt uitgezonden via het YouTube kanaal van de kerk, en ook via KerkOmroep.

De liturgie voor de zangavond kunt u hieronder downloaden.

Het gebruikelijk om collecte te houden; ook dat is nu niet mogelijk. Uw bijdrage stellen we daarom zeer op prijs via bankrek.nr. NL36 RABO 0149 8846 80 t.n.v. Zangver. De Lofstem.

Uiteraard blijft dit alles onder voorbehoud van wet- en regelgeving.

Wij hopen dat u geniet van deze aangepaste kerstzangavond en wensen u alvast een gezegend kerstfeest toe!

Vriendelijke groeten,
Zangver. De Lofstem