Eerste avond Jongeren Verbonden

Openingsactiviteit ‘Jongeren Verbonden’
Zaterdag 18 sept. 2021

Op zaterdag 18 september was de kick off van J.V. ‘Jongeren Verbonden’. Place to be was aan het Veerse Meer bij Wolphaartsdijk. We troffen het met het heerlijk weertje en verzamelden om 16.30uur op de Markt. Met auto’s gingen we richting het Veerse Meer, waar al enkele leiding ons stond op te wachten.

We werden ingedeeld in 3 groepen en moesten meteen aan de slag, met iets wat niet dagelijks op ons programma staat! We moesten een vlot bouwen m.b.v. houten palen, grote tonnen en touw om het geheel bij elkaar te houden. Goede samenwerking was verreist, want we moesten met de groep een stukje varen naar een eilandje.

Daar werden we opgewacht en kregen 3 pittige opdrachten voor onze kiezen. Ook hierbij was ‘teamwork’ belangrijk en na afloop hiervan, moesten we weer terug varen. Inmiddels ging het al wat schemeren en roken we de hamburgers en knakworsten van ver. Het smaakte goed na deze inspanning. Om het aangenaam te maken, werd een vuurton aangestoken, waar we gezellig rondom ging zitten.

Na het eten was er nog een Bijbelse quiz, waarbij onze kennis getoetst werd. Daarna was het lekker chillen met ‘chips and drinks’ of een potje voetbal. Gezelligheid kent geen tijd en het was weer snel tijd om deze gezellige en fijne avond af te sluiten. Geniet nog maar eens na met de foto’s!

We hopen jullie ook weer op de volgende activiteiten van de JV te ontmoeten. En alle jongeren die eens een keer lang willen komen, van harte welkom. Alle activiteiten voor de komende periode, kun je hier vinden !

Graag tot de volgende keer!

Eerste avond Jongeren Verbonden